Käytetyt pöytäkoneet

Käytetty pöytäkone Tampere

Varastostamme Espoosta löytyy heti laaja valikoima käytettyjä pöytäkoneita. Käytetyt pöytäkoneet kulkevat varastoltamme nätissä paketissa kaikkialle suomeen vain 1-2 arkipäivässä. Myös Tampereelle! Express postina kotiin toimitettuna jopa alle vuorokaudessa!

Express toimitus ovelle tai vaihtoehtoisesti toimitus lähimpään postin noutopisteeseen ympäri Suomen on maksuton kaikkiin yli 29 euron tilauksiin.

Voit kokeilla käytettyä pöytäkonetta kotona 30 päivää ja palauttaa ellet ole siihen tyytyväinen. Palautus on myös tarvittaessa maksuton.

Autamme laitteen valinnassa verkkokauppamme chatissa

Meiltä löytyy yrityskäytöstä poistuneita pöytäkoneita kaikista koko- ja teholuokista sekä kaikkia eri merkkejä, esimerkiksi Lenovo, Dell, HP ja Fujitsu -merkkisiä koneita.

Valikoimastamme löydät lisäksi niin käytetyt kannettavat, kuin käytettyjen yrityskoneiden runkoihin rakennetut pelikoneetkin. Toisinaan valikoimastamme löytyy myös käytettyjä puhelimia sekä tabletteja.

Lisäksi mm. kaikenlaisia käytettyjä oheislaitteita, kuten käytettyjä näyttöjä, uusia oheislaitteita ja myös uusia tietokoneita ja tietokoneeseesi sopivia ohjelmistoja!


Koneen ostaminen verkkokaupastamme on riskitöntä

✔️ Saat kaikkiin tuotteisiin vähintään vuoden takuun
✔️ Saat ilmaisen toimituksen yli 29€ tilauksiin.
✔️ 30 päivän avoin kauppa. Kokeile kotona ja palauta maksutta, ellet ole tyytyväinen.
✔️ Toimitamme tuotteet sinulle 1-2 päivän sisällä
✔️ Olemme 100% suomalainen ja meillä on asiantunteva asiakaspalvelu apunasi


Apua ja neuvontaa


Tarvitsetko apua pöytäkoneen hankinnassa? Olemme täällä auttaaksemme!
Ota yhteyttä meihin niin varmistamme, että saat juuri tarpeisiisi sopivan tietokoneen.


Jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

 • anniina28 helmi 2021

  Ystävällistä, nopeaa ja helppoa palvelua! Tilasin ensiksi Dell:n käytetyn kannettavan, jonka pystyi noutamaan jo samana päivänä. Kannettava oli hyväkuntoinen, mutta halusin vaihtaa sen myöhemmin toiseen käytettyyn kannettavaan. Vaihto sujui todella sujuvasti ja ensimmäisen kannettavan maksu palautui tilille samana päivänä kun palautin kannettavan. Suosittelen!

 • pejuro12327 helmi 2021

  Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Tilasin kannettavan tietokoneneen ja olin positiivisesti yllättynyt kun sen kunto oli parempi kuin oletin. Toimii todella hyvin. Suosittelen tätä kauppaa kaikille lämpimästi.

 • Ilkka23 helmi 2021

  Pari viikkoa sitten tilasin käytetyn Dell Optiplex 9010 tietokoneen. Kone tuli kuten Grenius lupasi. Tietokone oli siistissä kunnossa. Vaihdoin 250 GB kovalevyn 480 GB SSD tallentimeen, jossa oli valmiina Linux Mint 20 käyttöjärjestelmä.. Tosin menetin kovalevyllä olleen Windows 10 käyttöjärjestelmän. Olen luopunut Windowsista jo 10 vuotta sitten, joten en tarvitse sitä.Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Tulen varmasti suosittelemaan Greniusta!

 • Maikki23 helmi 2021

  Nopea ja laadukas asiakaspalvelu. Edulliset hinnat, toimivat laitteet ja nopea toimitus.

 • Henri23 helmi 2021

  Parasta asiakaspalvelua pitkään aikaan. Kun eteen tulee ongelmia, ne ratkaistaan heti ja kuunnellaan asiakasta herkällä korvalla. Hinta/laatusuhdekin erinomainen.

 • Jari16 helmi 2021

  Käytetty läppäri tuli nopeasti ja oli sitä mitä luvattiin. Suosittelen ostamaan laadukkaan käytetyn uuden sijasta.

 • Juha16 helmi 2021

  Olen tyytyväinen ostokseeni

 • Risto02 helmi 2021

  Erinomaista palvelua ja apua sopivan paketin löytymiseksi. Voin suositella kenelle tahansa 🙂

 • fin02 helmi 2021

  Ostin vastikään käytetyn yritysläppärin Greniukselta netistä. Sain loistavaa palvelua: kone ilmestyi tänne ruuhkasuomen ulkopuolelle kotiovelle tilausta seuraavana päivänä. Ja vielä ilman lisämaksua! Ostamani laite ylitti odotukseni. Hinta/laatu -suhde vähintäänkin kohdallaan. Tiedustelin äsken chatissa mahdollisuutta ostaa koneelle yksi vuosi lisätakuuta. Sekin onnistui todella vaivattomasti. Ensimmäinen käytetty läppäri minulla ja ei varmasti viimeinen. nimim. "läppärin käyttäjä jo vuodesta 1994"

 • Kauppinen02 helmi 2021

  Nopea toimitus. Kone oli mitä luvattiin.

 • t02 helmi 2021

  Pöytäkone oli juuri sellainen kuin luvattiin! Nopea toimitus ja kysymyksiin on vastattu nopeasti.Tältä kaupalta voi ostaa huoletta käytetyn koneen!

 • Kirppu02 helmi 2021

  Ok

 • Joona01 helmi 2021

  10 pistettä asiakaspalvelusta ja meiningistä!

 • Heikki25 tammi 2021

  Aivan super hyvää palvelua, tietokone tilauksesta 2 päivää ja ulkoasu /kunto moitteeton. Super SUOSITUS!

 • Jarkko30 joulu 2020

  Tuote oli juuri sitä mitä tilasin ja nopein toimitus koskaan. Kiitos!

 • Jarmo28 joulu 2020

  Tilasin Lenovon läppärin kone oli juuri kuten luvattiin paitsi akku oli heikompikuin luvattiin mutta kun otin yhteyttä Greniukseen niin tilasivat minulle uuden akun veloituksetta olen erittäin tyytyväinen erittäin hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua voin suositella käyttämään heidän palvelujaan 🙂

 • Jason21 joulu 2020

  Nopea toimitus ja hyvä palvelu - suosittelen!

 • Jukka10 joulu 2020

  Tämä Delli on ihan loistava, kiitos. Hyvää joulun odotusta teille Greniukseen. Olipa nopea toimitus! 😉

 • Markku04 joulu 2020

  Olen ollut läppäriin melko tyytyväinen ja on toiminut suht hyvin, joskus pientä jäätymistä havainnut mutta se voi myös johtua yhteyksistä mutta käytetyksi läppäriksi toimii suhteellisen hyvin olen tyytyväin ostokseeni että suosittelen.

 • Tuula30 marras 2020

  Kauppa sujui todella hyvin ja toimitus oli nopea. Puhelin uutta vastaava.


Grenius Oy

Y-Tunnus: 2934411-4

Sähköpostiosoite kaikkiin tiedusteluihin: info(at)grenius.fi

Puhelinnumero kaikkiin tiedusteluihin: 010 338 9660

Käynti- ja postiosoite: Peuraniitty 5 B 22, 02750, Espoo

Noutovaraston aukioloajat löydät täältä