Lue Greniuksen blogista käytetyn pelikoneen ostamisesta ja hyödyistä. Saat vinkkejä ja neuvoja, mitä kannattaa huomioida ennen ostopäätöstä.

 

Huomio! Tätä sisältöä ei ole tarkistettu tai hyväksytty Grenius Oy:n toimesta, eikä yritys vastaa sen oikeellisuudesta tai ajankohtaisuudesta.

Tervetuloa Grenius Oy:n sivuille! Huomasitko, että emme enää tarjoa käytettyjä pelikoneita? Tämä artikkeli on siis vain historiallinen muisto menneiltä ajoilta. Meiltä voi yhä löytää laadukkaita käytettyjä tietokoneita, läppäreitä ja puhelimia, mutta muutimme hiljattain toimintaamme ja keskitymme enemmän IT-konsultointiin ja ohjelmistokehitykseen.

Haluamme kuitenkin kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat ostaneet käytettyjä pelikoneita meiltä. Toivottavasti olet ollut tyytyväinen tuotteeseesi ja käytettyjen laitteiden hankkimiseen yksinkertaistavan verkkokauppamme palveluihin.

Jos etsit käytettyjä tietokoneita, tavallisia läppäreitä tai puhelimia, voit vierailla käytettyjen laitteiden sivullamme osoitteessa grenius.fi. Tarjoamme myös luotettavia yrityskannettavia sekä muita IT-ratkaisuja yrityksille.

Kiitos vierailustasi ja toivottavasti löydät etsimäsi käytettyjen laitteiden markkinoilta!

 


Käytettyjen tietokoneiden verkkokauppa

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne Inregolta.

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta.

Vastaa