Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Kannettavan tietokoneen kantolaukku tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Kannettavan tietokoneen kantolaukku

Kannettavan tietokoneen kantolaukku on kätevä tapa kuljettaa tietokonetta mukana. Se suojaa tietokonetta kolhuilta ja naarmuilta matkan aikana. Kantolaukku on erityisen hyödyllinen niille, jotka kuljettavat tietokonetta usein mukanaan esimerkiksi työmatkoilla tai koulussa. Se on myös tyylikäs lisävaruste, joka tekee tietokoneen kuljettamisesta helpompaa ja mukavampaa. Kannettavan tietokoneen kantolaukku on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat suojata tietokonettaan ja kuljettaa sitä kätevästi mukanaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)