Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone XR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone XR

Apple iPhone XR on Applen valmistama älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista käyttökokemusta. Puhelimessa on laaja näyttö, joka tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen. Se on varustettu tehokkaalla suorittimella, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan käytön. iPhone XR:ää voi käyttää monipuolisesti esimerkiksi valokuvien ja videoiden ottamiseen, musiikin kuunteluun, sosiaalisen median käyttöön ja paljon muuhun. Asiakkaan kannattaa hankkia iPhone XR, jos hän haluaa laadukkaan ja monipuolisen älypuhelimen, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)