Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone X tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone X

Apple iPhone X on Applen valmistama älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen huippuluokan ominaisuuksia ja suorituskykyä. Puhelimessa on laadukas kamera, nopea suoritin ja suuri näyttö, joka tarjoaa upean katselukokemuksen. iPhone X on erinomainen valinta asiakkaille, jotka haluavat käyttää huippuluokan älypuhelinta, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja toimintoja. Puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka käyttävät puhelintaan paljon esimerkiksi työssä tai vapaa-ajalla.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)