Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone SE 2020 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone SE 2020

Apple iPhone SE 2020 on uusin iPhone-malli, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat pienen ja kätevän puhelimen. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia Applen huippuluokan ominaisuuksista, mutta eivät halua maksaa suurta hintaa. iPhone SE 2020 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan päivittäin, ottaa upeita kuvia ja videoita, surffata netissä ja käyttää erilaisia sovelluksia. Se on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten voit olla varma, että se kestää pitkään. Jos etsit luotettavaa ja kätevää puhelinta, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia, iPhone SE 2020 on täydellinen valinta sinulle.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)