Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone SE tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone SE

Apple iPhone SE on erittäin suosittu älypuhelin, joka on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat pienemmän ja edullisemman vaihtoehdon Applen valikoimasta. Tämä puhelin on erittäin tehokas ja siinä on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan monipuolisesti. iPhone SE:llä voit esimerkiksi ottaa upeita kuvia, käyttää erilaisia sovelluksia ja pelata pelejä. Tämä puhelin on myös erittäin helppo käyttää ja sen käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, joka sopii hyvin käteen, Apple iPhone SE on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)