Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone 7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone 7

Apple iPhone 7 on suosittu älypuhelin, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja monipuolista puhelinta, joka tarjoaa laadukkaan käyttökokemuksen. iPhone 7:llä voit soittaa puheluita, lähettää viestejä, surffata netissä, ottaa kuvia ja videoita sekä käyttää erilaisia sovelluksia. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Jos haluat puhelimen, joka on helppo käyttää ja joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, iPhone 7 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)