Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone 6s Plus tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone 6s Plus

Apple iPhone 6s Plus on suosittu älypuhelin, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan monipuolisesti esimerkiksi valokuvien ottamiseen, videoiden katseluun, musiikin kuunteluun ja sosiaalisen median käyttöön. iPhone 6s Plus on myös erittäin kätevä työkalu, sillä sen avulla voi hoitaa esimerkiksi sähköpostit ja kalenterit helposti ja nopeasti. Puhelin on erittäin laadukas ja kestävä, joten se kestää hyvin käyttöä ja kulutusta. Jos haluat hankkia laadukkaan ja monipuolisen älypuhelimen, Apple iPhone 6s Plus on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)