Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone 6s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s on suosittu älypuhelin, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja toimintoja. Se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat käyttää puhelintaan monipuolisesti esimerkiksi valokuvien ottamiseen, musiikin kuunteluun, videoiden katseluun ja sosiaalisen median käyttöön. iPhone 6s on myös erittäin kätevä työkalu, sillä sen avulla voi hoitaa esimerkiksi sähköpostit ja kalenterit helposti. Puhelin on suunniteltu kestämään käyttöä ja sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, iPhone 6s on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)