Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPhone 5s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPhone 5s

Apple iPhone 5s on suosittu älypuhelin, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on erittäin kätevä ja monipuolinen laite, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten nopean suorituskyvyn, korkealaatuisen kameran ja helpon käytön. iPhone 5s on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat käyttää luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta. Se on myös erittäin tyylikäs ja kestävä, joten se kestää pitkään ja näyttää hyvältä käytössä. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Apple iPhone 5s on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)