Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad Mini tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad Mini

Apple iPad Mini on pienikokoinen tabletti, joka on suunniteltu helpottamaan arkea ja viihdyttämään käyttäjäänsä. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi matkakumppaniksi tai lukulaitteeksi. iPad Minin avulla voit selata nettiä, lukea sähköposteja, katsoa elokuvia ja kuunnella musiikkia missä tahansa. Sen käyttöliittymä on helppo ja intuitiivinen, joten se sopii kaikenikäisille käyttäjille. Jos etsit kätevää ja monipuolista tablettia, iPad Mini on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)