Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad Air 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2 on erittäin suosittu tabletti, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. iPad Air 2:lla voit lukea kirjoja, katsoa elokuvia, pelata pelejä ja tehdä töitä missä tahansa. Se on erittäin helppo käyttää ja sillä on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten nopea suorituskyky, pitkä akun kesto ja upea näyttö. Jos etsit laadukasta tablettia, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi, iPad Air 2 on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)