Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad Air tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad Air

Apple iPad Air on erittäin suosittu tabletti, joka on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön. Se on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. iPad Airilla voit surffata netissä, lukea sähköposteja, katsoa videoita ja pelata pelejä. Se on myös erinomainen työkalu opiskeluun ja työskentelyyn, sillä siinä on monia hyödyllisiä sovelluksia ja ominaisuuksia. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tablettia, iPad Air on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)