Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad 6th Gen tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad 6th Gen

Apple iPad 6th Gen on suosittu tabletti, joka sopii erinomaisesti niin työhön kuin vapaa-aikaan. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman sovelluksia, joiden avulla voit tehdä kaiken alkaen sähköpostien lukemisesta ja videopuheluista aina luovien projektien toteuttamiseen. iPad 6th Gen on myös erinomainen valinta opiskelijoille, sillä sen avulla voi helposti lukea oppikirjoja ja tehdä muistiinpanoja. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana kaikkialle. Jos etsit monipuolista ja käyttäjäystävällistä tablettia, Apple iPad 6th Gen on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)