Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad (5th generation) tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad (5th generation)

Apple iPad (5. sukupolvi) on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät laadukasta tablettia monipuoliseen käyttöön. iPadilla voit surffata netissä, lukea kirjoja, katsella elokuvia, pelata pelejä ja paljon muuta. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Lisäksi sen pitkä akunkesto takaa, että voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tablettia, Apple iPad (5. sukupolvi) on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)