Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple iPad 2

Apple iPad 2 on suosittu tabletti, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat käyttää internetiä, lukea sähköposteja, katsella elokuvia ja pelata pelejä missä tahansa. iPad 2 on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustajille ja liikkuville ihmisille. Sen käyttöliittymä on helppo oppia ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloittelijoille. Jos etsit laitetta, joka helpottaa elämääsi ja tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, Apple iPad 2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)