Enemmän tietoa, kuten hintavertailu tuotteesta Apple iPad Air 2.
Voit tarkastaa halvimman tuotteelle hinnan helposti klikkaamalla em. linkkiä.

Tutustu kaikkiin Renewd tuotteisiin

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple iPad Air 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Renewd tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Tuotteen yleistiedot

Tuotesivun alkuperäinen data ja tuoteyksilön tiedot

Käytetty ja kunnostettu iPad iPad Air 2 Wi-Fi 64 Gt Space Gray

Kuntoluokitus: 9/10, lähes virheetön.

Akun kunto: 97% uudesta

Mukana latausjohto! Seinälaturi lisävalinnoista.

Vain 6,1-millimetrisenä se on kaikkien aikojen ohuin iPad ja myös kaikkein kyvykkäin. Siinä on uudistettu 9,7 tuuman Retina-näyttö, mullistava Touch ID -sormenjälkitunnistin, tehokas 64-bittinen A8X-siru, uusi iSight-kamera, parannettu FaceTime HD -kamera, entistä nopeammat langattomat yhteydet, iOS 8, iCloud ja jopa 10 tuntia akun käyttöaikaa. Sen mukana tulee myös mainioita ohjelmia luovaan ja tuottavaan työhön.

App Storesta löytyy paljon lisää ohjelmia.

iOS tulee suurempana kuin koskaan. iOS 8 -käyttöjärjestelmän ominaisuudet muuttavat tapaasi esimerkiksi lähettää viestejä, muokata kuvia ja työskennellä laitteiden välillä. Lisäksi kehittäjillä on nyt paremmat mahdollisuudet iOS 8:n suhteen, joten he voivat tuoda joitakin uusia upeita ominaisuuksia myös omiin ohjelmiinsa.

9,7 tuuman Retina-näyttö (2048 x 1536, 264 ppi) 64 Gt:n tallennustila (64GB), osa käyttöjärjestelmän käytössä.

Touch ID -sormenjälkitunnistin A8X-suoritin 8 Mpix iSight-kamera (ƒ/2.4, 1080p) FaceTime HD -kamera (1,2 Mp, 720p) Jopa 10 tunnin akunkesto (netin selaaminen Wi-Fi-verkossa) 802.11ac Wi-Fi, jossa MIMO-tekniikka Bluetooth 4.0 iOS 8 -käyttöjärjestelmä 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, Lightning-liitäntä Mitat: 240 x 169,5 x 6,1 mm

Väri: harmaa

Paino: 437 g

Vuoden takuu.