Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Intel NUC USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Intel NUC USFF

Intel NUC USFF on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti tilaa säästäviin käyttöympäristöihin. Se on erinomainen valinta esimerkiksi kotitoimistoon tai opiskelijakäyttöön. Intel NUC USFF on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin monenlaiseen käyttöön. Sen kompakti koko tekee siitä myös erittäin helpon kuljettaa mukana esimerkiksi matkoilla. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, joka ei vie paljon tilaa, Intel NUC USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)