Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Intel NUC USFF i3-4-32 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Intel NUC USFF i3-4-32

Intel NUC USFF i3-4-32 – Pienikokoinen ja tehokas tietokone

Intel NUC USFF i3-4-32 on pienikokoinen mutta tehokas tietokone, joka sopii erinomaisesti kotikäyttöön ja pienyrityksille. Tämän huippusuorituskykyisen tietokoneen prosessorina toimii Intel Core i3, joka tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn.

Tietokoneessa on 4 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. USB 3.0 -portteja on neljä ja HDMI-ulostulo mahdollistaa näytön yhdistämisen.

Intel NUC USFF i3-4-32 on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Se on erittäin kevyt ja vie vain vähän tilaa, joten se voidaan sijoittaa helposti minne tahansa. Se soveltuu erityisen hyvin kotiteatterikäyttöön, sillä sen HDMI-ulosotto tukee 4K-tarkkuutta.

Tämä tietokone on optimaalinen kumppani kotikäyttöön ja pienyrityksille. Sen korkea suorituskyky ja helppo käyttö ovat erittäin houkuttelevia ominaisuuksia. Jos etsit tehokasta ja kompaktia tietokonetta, Intel NUC USFF i3-4-32 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)