Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Intel NUC DC3217IYE tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Intel NUC DC3217IYE

Intel NUC DC3217IYE on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kotikäyttöön, toimistolle tai vaikkapa mediasoittimeksi. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin myös vaativampiin tehtäviin. Intel NUC DC3217IYE on erittäin helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin myös aloittelijoille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Intel NUC DC3217IYE on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)