Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Intel NUC – 5PGYH tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Intel tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Intel NUC – 5PGYH

Intel NUC – 5PGYH on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se sopii erinomaisesti kotikäyttöön, opiskeluun ja työskentelyyn. Intel NUC – 5PGYH on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin myös vaativiin tehtäviin, kuten videoiden editointiin ja pelaamiseen. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän haluaa pienen ja tehokkaan tietokoneen, joka on helppo kuljettaa mukanaan. Intel NUC – 5PGYH on myös erittäin energiatehokas, joten se säästää asiakkaan sähkölaskussa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)