Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Intel Mini PC Celeron tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Intel Mini PC Celeron

Intel Mini PC Celeron on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta, joka vie vähän tilaa ja on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi toimistokäyttöön, opiskeluun tai viihdekäyttöön. Intel Mini PC Celeron on myös erittäin helppo käyttää ja asentaa, joten se sopii hyvin myös aloittelijoille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, joka vie vähän tilaa, Intel Mini PC Celeron on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)