Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Infocus Large Venue Projector IN5314 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Infocus Large Venue Projector IN5314

Infocus Large Venue Projector IN5314 on erinomainen projektori suurten tilaisuuksien esittämiseen. Se on suunniteltu erityisesti suurille tiloille, kuten kongressikeskuksille, auditorioille ja suurille kokoushuoneille. Tämä projektori tarjoaa erittäin kirkkaan ja terävän kuvan, joka on helppo nähdä myös kaukaa. Se on erittäin helppo asentaa ja käyttää, ja se tarjoaa monia erilaisia ​​liitäntämahdollisuuksia, joten se sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Jos etsit korkealaatuista projektoria suurille tilaisuuksille, Infocus Large Venue Projector IN5314 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)