Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Infocus Office Projector IN2126 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Infocus Office Projector IN2126

Infocus Office Projector IN2126 on erinomainen valinta toimistokäyttöön. Tämä projektori tarjoaa kirkkaan ja terävän kuvan, joka sopii hyvin esityksiin ja kokouksiin. Sen avulla voit helposti jakaa tietoa suuremmalle yleisölle ja tehdä esityksistäsi vaikuttavampia. Tämä projektori on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikenlaisiin toimistoihin. Jos etsit luotettavaa ja laadukasta projektoria, Infocus Office Projector IN2126 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)