Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo IdeaPad Z500 Touch tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo IdeaPad Z500 Touch

Lenovo IdeaPad Z500 Touch on kannettava tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Sen kosketusnäyttö mahdollistaa helpon ja nopean käytön, ja sen tehokas suoritin takaa sujuvan toiminnan. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Sen kevyt rakenne ja pitkä akunkesto tekevät siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Lenovo IdeaPad Z500 Touch on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)