Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Huawei Y6 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Huawei tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Huawei Y6

Huawei Y6 on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa älypuhelinta. Huawei Y6:lla voit nauttia suosikkisovelluksistasi, surffata netissä ja ottaa upeita kuvia sen laadukkaalla kameralla. Puhelin on myös kevyt ja helppo käsitellä, joten se sopii hyvin käytettäväksi päivittäin. Jos etsit hyvää älypuhelinta kohtuulliseen hintaan, Huawei Y6 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)