Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Huawei P20 Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Huawei tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen. Se on suunniteltu erityisesti valokuvaukseen, sillä siinä on kolme takakameraa, jotka mahdollistavat erittäin tarkkojen ja laadukkaiden kuvien ottamisen. Puhelimessa on myös erittäin tehokas suoritin, joka takaa nopean ja sulavan käytön. Huawei P20 Pro on erinomainen valinta, jos haluat älypuhelimen, joka tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia ja suorituskykyä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)