Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Huawei P20 Lite tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Huawei tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista käyttökokemusta. Se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten 5,84 tuuman näytöllä, kaksoiskameralla ja nopealla suorittimella. Puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka etsivät laadukasta ja tyylikästä puhelinta kohtuulliseen hintaan. Sen avulla voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta ja ottaa upeita kuvia ja videoita. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Huawei P20 Lite on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)