Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Huawei P10 Lite tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Huawei tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Puhelimessa on laadukas kamera, joka mahdollistaa upeiden valokuvien ja videoiden ottamisen. Lisäksi se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, kuten nopean latauksen ja sormenjälkitunnistuksen. Huawei P10 Lite on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa älypuhelinta kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)