Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Huawei Mate 10 Lite tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Huawei tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite on älypuhelin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen monipuolisia ominaisuuksia ja suorituskykyä. Tämä puhelin sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat käyttää puhelintaan monipuolisesti esimerkiksi valokuvien ottamiseen, videoiden katseluun ja pelaamiseen. Huawei Mate 10 Lite on myös erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen. Tämä puhelin on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista älypuhelinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)