Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZR2240W tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZR2240W

HP ZR2240W on laadukas tietokonenäyttö, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin. Sen suuri näyttöalue ja tarkka resoluutio mahdollistavat erinomaisen kuvanlaadun ja tarkan värin toiston. Tämä näyttö sopii erityisesti graafiselle suunnittelulle, valokuvaamiselle ja videoiden editoinnille. HP ZR2240W on myös energiatehokas ja sen ergonominen muotoilu takaa mukavan käyttökokemuksen. Jos etsit laadukasta ja monipuolista tietokonenäyttöä, HP ZR2240W on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)