Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook x2 G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook x2 G4

HP ZBook x2 G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja monipuolinen laite, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja muiden luovien ammattilaisten käyttöön. HP ZBook x2 G4:n avulla voit luoda ja muokata grafiikkaa, animaatioita ja muita visuaalisia elementtejä helposti ja nopeasti. Lisäksi sen käyttö on erittäin helppoa ja intuitiivista, joten voit keskittyä täysin luovaan työhösi. Jos etsit tehokasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön, HP ZBook x2 G4 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)