Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook Studio G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook Studio G4

HP ZBook Studio G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin tehokas ja sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelijoille, arkkitehdeille ja muille luoville ammattilaisille. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjää saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. HP ZBook Studio G4 on erinomainen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)