Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 17 G3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 17 G3

HP ZBook 17 G3 on tehokas kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelutyöhön, videoiden editointiin ja muihin vaativiin tehtäviin. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii erinomaisesti käyttäjille, jotka tarvitsevat laitetta joka kestää kovaa käyttöä. HP ZBook 17 G3 on erinomainen valinta kaikille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen ammattikäyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)