Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 17 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 17

HP ZBook 17 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin työtehtäviin. Se on erittäin tehokas ja luotettava, ja se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelutyöhön, videoiden editointiin ja muihin raskaisiin tehtäviin. HP ZBook 17:n avulla voit työskennellä nopeasti ja tehokkaasti, ja sen avulla voit saavuttaa parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Jos etsit korkealaatuista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka kestää vaativaa käyttöä, HP ZBook 17 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)