Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14u G4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14u G4

HP ZBook 14u G4 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kevyt ja ohut, mutta silti erittäin tehokas. Tämä tietokone sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle, joka tarvitsee tietokonetta matkustaessaan. HP ZBook 14u G4:llä voit suorittaa monimutkaisia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Se on myös erittäin kestävä ja luotettava, joten voit luottaa siihen, että se kestää pitkään. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta ammattikäyttöön, HP ZBook 14u G4 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)