Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP ZBook 14 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Hp tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP ZBook 14 G2

HP ZBook 14 G2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se on erittäin kestävä ja luotettava, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn vaativiin tehtäviin. Tämä tietokone sopii erityisesti suunnittelijoille, insinööreille ja muille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan tietokoneen työskentelyyn. HP ZBook 14 G2 on erinomainen valinta, jos etsit korkealaatuista ja kestävää tietokonetta, joka kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)