Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z640 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z640 TWR

HP Z640 TWR on tehokas työasema, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi suunnittelu- ja grafiikkatyöhön sekä videoiden editointiin. Tämä työasema tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten se on erinomainen valinta vaativiin työtehtäviin. HP Z640 TWR on luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista työasemaa, HP Z640 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)