Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z400 Workstation MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z400 Workstation MT

HP Z400 Workstation MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se soveltuu erityisesti vaativiin tehtäviin, kuten suunnitteluun, animaatioihin ja videoiden editointiin. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka on tärkeää ammattikäytössä. Asiakkaan kannattaa hankkia HP Z400 Workstation MT, jos hän tarvitsee tehokasta tietokonetta, joka pystyy käsittelemään raskaita tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)