Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z2 Tower G5 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z2 Tower G5 MT

HP Z2 Tower G5 MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi suunnittelutyöhön, videoiden editointiin ja monimutkaisten ohjelmistojen käyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavuuden, joka on tärkeää ammattikäytössä. HP Z2 Tower G5 MT on hyvä valinta, jos tarvitset tehokasta tietokonetta, joka kestää käyttöä ja tarjoaa monipuoliset ominaisuudet.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)