Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z24i tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z24i

HP Z24i on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, joka sopii erityisesti graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja videon editoijille. Näytössä on myös monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla voit säätää näytön korkeutta, kallistusta ja kääntöä juuri sinulle sopivaksi. HP Z24i on luotettava ja kestävä valinta, joka sopii erinomaisesti vaativiin työtehtäviin. Jos etsit korkealaatuista näyttöä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja monipuoliset säätömahdollisuudet, HP Z24i on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)