Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z240 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z240 TWR

HP Z240 TWR on tehokas ja monipuolinen työasema, joka soveltuu erinomaisesti vaativiin työtehtäviin. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman liitäntöjä, joten se on ihanteellinen valinta esimerkiksi suunnittelijoille, insinööreille ja graafikoille. HP Z240 TWR on myös erittäin luotettava ja kestävä, joten se sopii hyvin yrityskäyttöön. Jos etsit tehokasta ja monipuolista työasemaa, HP Z240 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)