Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z240 MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z240 MT

HP Z240 MT on tehokas ja monipuolinen työasema, joka soveltuu erinomaisesti vaativiin työtehtäviin. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman liitäntöjä, joten se on ihanteellinen valinta esimerkiksi suunnittelijoille, insinööreille ja graafikoille. HP Z240 MT:n avulla voit käsitellä suuria tiedostoja ja suorittaa monimutkaisia ohjelmia vaivattomasti. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta työasemaa, HP Z240 MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)