Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z230 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z230 TWR

HP Z230 TWR on tehokas ja monipuolinen työasema, joka sopii erinomaisesti vaativiin työtehtäviin. Se on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, kuten suunnitteluun, ohjelmointiin ja videon editointiin. HP Z230 TWR tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laajan valikoiman liitäntöjä, joten se on erinomainen valinta yrityksille ja yksityiskäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan työaseman. HP Z230 TWR on myös helppo päivittää ja laajentaa tarpeen mukaan, joten se on pitkäikäinen investointi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)