Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Z230 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Z230 SFF

HP Z230 SFF on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka sopii erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöönkin. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät eri laitteille. HP Z230 SFF on erinomainen valinta, jos tarvitset tietokonetta, joka pystyy käsittelemään suuria määriä dataa tai suorittamaan vaativia ohjelmia. Se on myös hyvä valinta, jos haluat päivittää vanhan tietokoneesi uudempaan ja tehokkaampaan malliin. HP Z230 SFF on luotettava ja kestävä tietokone, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)