Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP X360 1030 G2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP X360 1030 G2

HP X360 1030 G2 on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen avulla voit helposti muuntaa kannettavan tietokoneen tabletiksi tai käyttää sitä telttana, jolloin voit käyttää sitä esimerkiksi videoiden katseluun tai esitysten pitämiseen. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen suorituskyky on erinomainen, joten voit käyttää sitä vaativiinkin tehtäviin. Jos etsit monipuolista ja laadukasta kannettavaa tietokonetta, HP X360 1030 G2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)