Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP X2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP X2

HP X2 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta niin työhön kuin vapaa-aikaan. HP X2 on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten työskennellä, surffata netissä, katsella elokuvia ja pelata pelejä. HP X2 on myös erittäin helppo käyttää ja sen akun kesto on erinomainen. Jos etsit monipuolista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, HP X2 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)