Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Flexible t620 USFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Flexible t620 USFF

HP Flexible t620 USFF on pienikokoinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on erittäin joustava ja monipuolinen, joten se sopii hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä tietokone on erittäin tehokas ja nopea, joten se soveltuu erinomaisesti vaativiin tehtäviin. HP Flexible t620 USFF on erittäin luotettava ja kestävä, joten se on erinomainen valinta yrityksille, jotka tarvitsevat tietokoneita, jotka kestävät kovaa käyttöä. Tämä tietokone on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin yrityksille, joilla ei ole paljon IT-resursseja. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta yrityksesi tarpeisiin, HP Flexible t620 USFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)