Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat HP Spectre x360 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon HP tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta HP Spectre x360

HP Spectre x360 on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työhön kuin vapaa-aikaan. Sen avulla voit suorittaa monia erilaisia tehtäviä, kuten työskennellä, surffata netissä, katsella elokuvia ja pelata pelejä. Tämä tietokone on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen tyylikäs muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä myös erittäin houkuttelevan vaihtoehdon. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kannettavaa tietokonetta, HP Spectre x360 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)